Ετοιμάζει πολιτικό φορέα ο Κασσελάκης και… δική του εκπομπή στην TV- Τις πληροφορίες (;) μεταφέρει ο Γιώργος Λιάγκας

 Ετοιμάζει πολιτικό φορέα ο Κασσελάκης και… δική του εκπομπή στην TV- Τις πληροφορίες (;) μεταφέρει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Στέφανος Κασσαλάκης σχεδιάζει τα επόμενά του βήματα αν και ακόμη δεν έχει γίνει ασαφεές τι ππράξει στις επερχόμενες εσωκομματκές εκλογές. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τον θέλουν να σχεδιάζει νέο πολιτικό φορέα και όχι κόμμα, που θα έχει γραφεία στη λεωφόρο Συγγρού.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως πιθανολογείται πως ο πολιτικός φορέας θα προσχωρήσει σε υπάρχον κόμμα. Όλα αυτά μικρή αξία θα είχαν και θα μπορούσε κανείς να τα θεωρήσει φθηνό κουτσομπολιό, ακόμα και προβοκάτσια σε βάρος του, εάν δεν προέρχονταν από τον Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωϊνό του Ant1”. Η σχέση του παρουσιαστή με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στην εκπομπή του. Διατηρούν, μάλιστα, και φιλική σχέση, ενώ ο παρουσιαστής μετέφερε συχνά την προηγούμενη σεζόν αποκλειστικές πληροφορίες από την πλευρά Κασσελάκη.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην πολιτική αλλά να ασχοληθεί με τα επιχειρηματικά ή την τηλεόραση. Άλλωστε, φαίνεται πως του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, με τον ίδιο να τον σκέφτεται.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πάντως, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να δω τον Στέφανο Κασσελάκη στην τηλεόραση, τον βλέπω πιο εύκολα σε συνεργασία με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Σχετικά Άρθρα