Οι προτάσεις του Χάρη Δούκα για το Debate

 Οι προτάσεις του Χάρη Δούκα για το Debate

Ορισμό 5 θεματικών ενοτήτων που αφορούν την οικονομία, το κοινωνικό κράτος, την εξωτερική πολιτική και την άμυνα, τις σύγχρονες προκλήσεις (κλιματική κρίση), το κράτος και τους θεσμούς και το ΠΑΣΟΚ, τρεις follow up ερωτήσεις -παρεμβάσεις των υποψηφίων προς τους συνυποψήφιούς τους και με τη δυνατότητα απάντησης, αποτελούν ορισμένες από τις προτάσεις του υποψηφίου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες. 

Κύκλοι του κ. Δούκα, σχετικά με την διεξαγωγή του debate, σημειώνουν: 

«Η πλευρά του Χ. Δούκα προσήλθε στη σημερινή συζήτηση για τους όρους διεξαγωγής του ντιμπέητ με συγκεκριμένες προτάσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν:

– Ορισμός 5 θεματικών ενοτήτων που αφορούν την οικονομία και το κοινωνικό κράτος, την εξωτερική πολιτική και την άμυνα, τις σύγχρονες προκλήσεις (κλιματική κρίση), το κράτος και τους θεσμούς και το ΠΑΣΟΚ.

– Τουλάχιστον 3 follow up ερωτήσεις -παρεμβάσεις των υποψηφίων προς τους συνυποψήφιούς τους και με τη δυνατότητα απάντησης, προκειμένου να υπάρξει απευθείας διάλογος στα πρότυπα του πετυχημένου format του ντιμπέητ των περσινών δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.

Από την πλευρά μας συμφωνήσαμε  για τη διεξαγωγή του ντιμπέητ στις 24 Σεπτεμβρίου από την ΕΡΤ-1 με τη συμμετοχή των δημοσιογράφων της δημόσιας τηλεόρασης». 

Σχετικά Άρθρα