ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση και αποδοκιμασίες στην Κουμουνδούρου από οπαδούς του Κασσελάκη 

 ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση και αποδοκιμασίες στην Κουμουνδούρου από οπαδούς του Κασσελάκη 

Η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έφερε βουλευτές και πρωτοκλασάτα στελέχη το βράδυ της Πέμπτης στην Κουμουνδούρου. Έξω από τα γραφεία του κόμματος, εκτός από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, είχαν συγκεντρωθεί και μια μερίδα πολιτών, προφανώς οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη, που αντέδρασαν στη θέα της Όλγας Γεροβασίλη, του Θανάση Θεοχαρόπουλου, του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Κώστα Ζαχαριάδη.

Ειδικότερα, όταν η βουλευτής Άρτας και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, που ανήκει στην ομάδα των «87», έφτασε έξω από τα γραφεία, ακούστηκαν γιουχαΐσματα αλλά και φωνές από την πλευρά όπου ήταν μαζεμένοι οι πολίτες. «Καλά τα καταφέρατε, μπράβο σου Γεροβασίλη. Είσαι άξια, συγχαρητήρια… Δεν ντρέπεστε;», ήταν ορισμένες από τις εκφράσεις που ακούστηκαν.

Ανάλογη «υποδοχή» είχαν και άλλα κορυφαία στελέχη που στελεχώνουν το όργανο της Πολιτικής Γραμματείας, όπως ο πρωην υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης. Αντίθετα, οι συγκεντρωμένοι, που αριθμούν γύρω στα 10 -12 άτομα δεν αντέδρασαν κατά την άφιξη του Παύλου Πολάκη, ο οποίος πάρκαρε τη μηχανή κοντά τους αλλά δεν δέχθηκε τις διαμαρτυρίες κανενός.

Σχετικά Άρθρα