Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας

 Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Γιάννης Μόρτζος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του.  Στις αρχές του καλοκαιριού, ο σπουδαίος ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης και δημοφιλής πρωταγωνιστής αξιόλογων θεατρικών έργων και τηλεοπτικών σειρών νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και σήμερα βρίσκεται στο Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο πλευρό του βρίσκεται όλο το 24ωρο η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου, ενώ για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού είναι ενημερωμένος και ο γνωστός δημοσιογράφος-συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος είναι και στενός φίλος του ζευγαριού.

«Μην τον ενοχλείτε, περνάει πολύ δύσκολες ώρες και χρειάζεται ηρεμία και βέβαια σεβασμό στην κατάστασή του, απ’ όλους μας. Άλλωστε, ο Γιάννης πάντα είχε καλή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και μακάρι να γίνει σύντομα καλά και θα βγει μιλήσει ο ίδιος για το Γολγοθά που περνά» είπε στην On Time ο Αλκίνοος Μπουνιάς και πρόσθεσε με νόημα: «Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε καλά ιατρικά χέρια, αλλά ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει το θαύμα…».

Πηγή: On Time

Σχετικά Άρθρα