Ο Σπίρτζης καλεί τον Κασσελάκη να παραιτηθεί- Νοτοπούλου: Έχετε ξαναδεί πρόεδρο να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;

 Ο Σπίρτζης καλεί τον Κασσελάκη να παραιτηθεί- Νοτοπούλου: Έχετε ξαναδεί πρόεδρο να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;

«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κασσελάκης είναι να παραιτηθεί» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι η καταγγελία εις βάρος του είναι στημένη, ενώ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σελέμπριτι, αλλά αρχηγός κόμματος. Η συμβουλή που του δίνω: το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί».

Όπως είπε: «Αυτός που ευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυστυχώς ο πρόεδρος του. Έχει τεράστια πολιτικά κενά, δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο, το αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη και τον πρότειναν, όπως για παράδειγμα ο κ. Πολάκης».

Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;

Για «αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος» έκανε λόγο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ειδικότερα, η κυρία Νοτοπούλου τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη και τόνισε στην τηλεόραση του OPEN ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό».

Μάλιστα ερωτηθείσα για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε «έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;»

Όπως πρόσθεσε «το καταστατικό του κόμματος παραβιάζεται διαρκώς», ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει σχέδιο απαξίωσης και ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, επίσης ότι είναι πολλά χρόνια στην πολιτική για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, ενώ σε ερώτηση αν σκέφτεται την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, η κυρία Νοτοπούλου ξεκαθάρισε ότι «η αγωνία μας είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι προσπαθούμε «ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρυνθεί και όχι να συρρικνωθεί».

Σχετικά Άρθρα