Απάντηση Γεωργιάδη σε Κασσελάκη: Μνημείο λαϊκισμού- Μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως το πολιτικό σας σωσίβιο

 Απάντηση Γεωργιάδη σε Κασσελάκη: Μνημείο λαϊκισμού- Μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως το πολιτικό σας σωσίβιο

Στις κατηγορίες του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τον θάνατο τουρίστριας από ανακοπή σε ταβέρνα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε στις δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε την αποπομπή του. Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την ανάρτησή του Στέφανου Κασσελάκη χαρακτηρίζει τα όσα λέει «μνημείο λαϊκισμού», ενώ ξεκαθαρίζει πως ό,τι ισχύει σήμερα ίσχυε και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο υπουργός υπογράμμισε ότι «η εκδημήσασα υπέστη ανακοπή σε ταβέρνα, είχε ειδικά θέματα, που λόγω ιατρικού απορρήτου δεν αποκαλύπτω και ενώ και η νοσηλεύτρια από το Περιφερειακό Ιατρείο βρέθηκε εκεί για τις πρώτες βοήθειες σε 4’ και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Δομοκού σε 20’, δεν κατέστη δυνατή η ανάταξη της καθώς είχε ήδη αποβιώσει».

«Μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως το πολιτικό σας σωσίβιο είναι ντροπή», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε τα «πυρά» του στον υπουργό Υγείας, αναφορικά, γράφοντας ότι «η δήλωση του ακροδεξιού που κάνατε υπουργό Υγείας, “η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς”, είναι ακραίο δείγμα κυνισμού».

«Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό και την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης (το είδαμε από τα Τέμπη ως την Πεντέλη), αλλά η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να “θεραπευτεί” μόνο με άμεση αποπομπή του», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Σχετικά Άρθρα