Η ΑΥΓΗ διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ζωρζέττας Λάλη για απειλητικές αναφορές εναντίον της

 Η ΑΥΓΗ διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ζωρζέττας Λάλη για απειλητικές αναφορές εναντίον της

Διαψεύδει η διεύθυνση της Αυγής ότι υπήρξε οποιαδήποτε δημοσίευση στην ηλεκτρονική της έκδοση με απειλές κατά της Ζωρζέττας Λάλη και της ζητά να ανασκευάσει τονίζοντας πως τα όσα επικαλείται στη σημερινή δήλωσή της αγγίζουν τα όρια της δυσφήμισης. «Ενώ πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το ποιος θα κρατήσει την έδρα, μετά την παραίτηση Όθωνα Ηλιόπουλου, ανακάλυψε απειλές στο πρόσωπο της μέσω του avgi.gr» αναφέρει το σημείωμα της διεύθυνσης της Αυγής, αποδίδοντάς της προσπάθεια να δικαιολογήσει τυχόν απόφασή της τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά η απάντηση της Αυγής στην κ. Ζωρζέττα Λάλη:

«Ουδέποτε η Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση (avgi.gr) ή στα κοινωνικά της δίκτυα, σχολίασε τις όποιες αποφάσεις ή δηλώσεις της κας Ζωρζέτα Λάλη. Η ίδια φαντασιώνεται «απειλές» μέσω του avgi.gr που δεν υπήρξαν ποτέ.

Αντιθέτως αμέσως μετά την παραίτηση του κ. Όθωνα Ηλιόπουλου (10.8), στο avgi.gr υπήρξε αναφορά στην γνωστή δήλωση της, ότι θα κρατήσει την έδρα, αν το θέμα φτάσει στην 8η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, η αναφορά έγινε χωρίς σχόλια ή υπαινιγμούς.

Μέρες μετά η κα Λάλη και ενώ πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το ποιος θα κρατήσει την έδρα, μετά την παραίτηση Όθωνα Ηλιόπουλου, ανακάλυψε απειλές στο πρόσωπο της μέσω του avgi.gr.

Μόνο που τα όσα επικαλείται δεν έχουν καμία σχέση με την Αυγή, η αναφορά της αγγίζει τα όρια της δυσφήμισης.

Δήλωσε η κα Λάλη: «Έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Δεν υπάρχει αρθρογράφος, συνεργάτης ή εργαζόμενος, Αυλιανός στην Αυγή (avgi.gr), δεν υπήρξε σχόλιο (πόσω μάλλον απειλητικό) για την κα Λάλη.

Οποιαδήποτε αναφορά στα κοινωνικά δίκτυα ή σε σχόλια αναγνωστών κάτω από κάποια ανάρτηση ή άρθρο, δεν έχει καμία σχέση με την Αυγή. Το δημοσιογραφικό επιτελείο της Αυγής δεν κόβει ή ράβει, δεν λογοκρίνει, σχόλια στα social media, ή στο διαδίκτυο, πολλά εκ των οποίων άλλωστε είναι επικριτικά για την ίδια την Αυγή ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα την παρακαλούσαμε να μην ανακαλύπτει απειλές από την Αυγή για να δικαιολογήσει την όποια τυχόν απόφαση της τις επόμενες εβδομάδες.

Καλό δε θα ήταν να ανασκευάσει τις αναλήθειες σε βάρος της Αυγής.

Η διεύθυνση της Αυγής».

Σχετικά Άρθρα