Αλέν Ντελόν: Η τελευταία επιθυμία του- Γιατί επέλεξε να ταφεί στο Ντουσί

 Αλέν Ντελόν: Η τελευταία επιθυμία του- Γιατί επέλεξε να ταφεί στο Ντουσί

Ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί στα μέσα της εβδομάδας στο Ντουσί, όπου έζησε για σχεδόν μισό αιώνα, με απόλυτη μυστικότητα, σύμφωνα με την επιθυμία του Γάλλου ηθοποιού, ο οποίος πέθανε την Κυριακή (18/8).

Η κηδεία του ηθοποιού, όπως αναφέρει το BFMTV, θα γίνει στο παρεκκλήσι που είχε σχεδιάσει για τον σκοπό αυτό. Ο ίδιος είχε αποφασίσει πριν από τον θάνατό του πως δεν ήθελε κάποια κρατική τιμή και ήταν αντίθετος σε οποιαδήποτε πολιτική τελετή αυτού του είδους. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες, εξετάζεται – σε μεταγενέστερη ημερομηνία – μια λιγότερο επίσημη τελετή, η οποία θα επιτρέψει στο κοινό να του αποτίσει τον τελευταίο φόρο τιμής.

Επισημαίνεται ότι ο Αλέν Ντελόν είχε μετακομίσει στο χωριό του Ντουσί από τη δεκαετία του ’70, όταν είχε σχέση με τη Μιρέιγ Νταρκ. Το ζευγάρι δημιούργησε μια λίμνη στη θέση του κάστρου, στη μέση ενός γιγαντιαίου πάρκου αρκετών δεκάδων στρεμμάτων, που περιβάλλεται από ψηλά τείχη. Στην συνέχεια, ο ηθοποιός εγκαταστάθηκε στην Ελβετία και επέστρεψε στο Ντουσί με τη Ροσαλί Φαν Μπρέμεν, τη μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του. Η Ανούσκα και ο Αλέν-Φαμπιέν γεννήθηκαν στην περιοχή κατά τη δεκαετία του ’90.

Σχετικά Άρθρα