Κασσελάκης-Τάιλερ: Λίστα γάμου για δωρεές ως 2.500 δολάρια – Ποιοι ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα

 Κασσελάκης-Τάιλερ: Λίστα γάμου για δωρεές ως 2.500 δολάρια – Ποιοι ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον αγαπημένο του Τάιλερ Μακμπέθ και το ζευγάρι έχει ρυθμίσει και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους.

Ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου στην Κρήτη, στον Βοτανικό Κήπο Χανίων. Το πάρτι για τον γάμο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως γνωστοποιείται στο προσκλητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τους καλεσμένους από το εξωτερικό ο wedding planer έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο.

Δώρα γάμου σε μετρητά έως 2.500 δολάρια

Στην ιστοσελίδα που λειτουργεί ως λίστα γάμου γίνονται δωρεές χρημάτων έως και 2.500 δολάρια, ενώ υπάρχει και κατηγοριοποίηση των ποσών που θέλουν οι φίλοι να προσφέρουν στο ζευγάρι. Τα ποσά ξεκινούν από τα 100 ευρώ και υπάρχουν επίσης «κουμπιά» για 250, 500 δολάρια ενώ στην επιλογή «άλλο ποσό» δίνεται η δυνατότητα να δωρίσει κάποιος από 10 δολάρια ως 2.500 δολάρια.

Πρόκειται για την αντίστοιχη λίστα γάμου που υπάρχει και στην Ελλάδα και συνήθως αναγράφεται στην πρόσκληση, με τα ζευγάρια να δίνουν ένα λογαριασμό τράπεζας ώστε όσοι καλεσμένοι το επιθυμούν να τους καταθέσουν χρήματα, αντί δώρων.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως στις ΗΠΑ τα χρηματικά δώρα γάμου γίνονται με αυτόν τον τρόπο, ώστε οι φορολογικές υπηρεσίες να έχουν άμεση πρόσβαση και να μπορούν να ελέγξουν και να φορολογήσουν τα ποσά, όπως αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι τα χρήματα θα διατεθούν για το ταξίδι του μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στην ταυτότητα του συγκεκριμένου σάιτ αναφέρεται πως «είναι το μόνο μητρώο δώρων που πραγματοποιεί τον μήνα του μέλιτος των ονείρων σας και σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε για πάντα με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σας -με μηδενικές χρεώσεις. Φτιαγμένο για ζευγάρια που δίνουν προτεραιότητα στις εμπειρίες, το Honeyfund είναι ο πιο αξιόπιστος ιστότοπος για μήνα του μέλιτος και ταμειακό μητρώο με δώρα σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια».

Οι ευχές που συνοδεύουν τις δωρεές

Όσοι στείλουν το «δώρο» τους στο ζευγάρι για τον μήνα του μέλιτος έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν και ένα σχόλιο με τις ευχές τους.

Μεταξύ άλλων στο Guest Book εμφανίζεται να έχει υπογράψει και ο αντιπρόεδρος της Meta, John Allen Thomas, ο οποίος είχε επισκεφτεί την ελληνική Βουλή με τον κ. Κασσελάκη.

Ο Thomas έγραψε στο ζευγάρι το εξής μήνυμα: «Tyler, Stefanos – Ελπίζουμε αυτό το δώρο να σας βοηθήσει να βρείτε λίγες στιγμές όπου η πολιτική δεν θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης, εκτός βέβαια αν συζητάτε για τις καλύτερες παραλίες. Συγχαρητήρια! Σκεφτείτε αυτό ως μια μικρή συνεισφορά στην προσωπική σας ευτυχία, Στέφανε. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα έχει διακομματική υποστήριξη από εσάς και τον Tyler! Ευχόμαστε ο μήνας του μέλιτός σας να είναι γεμάτος με “εκλογικούς θριάμβους” χαλάρωσης, περιπέτειας και χαράς. Με αγάπη, John Allen & Adam.»

«Tyler, Stefanos- We hope this gift helps you find a few moments where politics aren’t the hot topic of discussion—unless, of course, you’re debating the best beaches. Congratulations! Please consider this a small campaign contribution to your personal happiness fund, Stefanos. We’re confident this will yield bipartisan support from both you and Tyler! May y’alls honeymoon be filled with landslide victories of relaxation, adventure, and joy. xoxo, John Allen & Adam».

Σχετικά Άρθρα