Ο Μπεν Άφλεκ χώρισε την Τζένιφερ Λόπεζ για να μην ξανακυλήσει στο αλκοόλ

 Ο Μπεν Άφλεκ χώρισε την Τζένιφερ Λόπεζ για να μην ξανακυλήσει στο αλκοόλ

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ, δίνοντας κάθε φορά και μια νέα πτυχή στην αιτία του διαζυγίου. Αυτή τη φορά, πηγές που επικαλείται το site, RadarOnline, ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τον λόγο που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με αυτούς, ο Μπεν Άφλεκ είναι εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο τους. Ο λόγος; «Η απελπισμένη προσπάθειά του να προστατεύσει τη σκληρά νηφαλιότητα του που ανέκτησε με κόπο» γράφει το RadarOnline.

Πιο συγκεκριμένα, είπαν ότι ο λαμπερός τρόπος ζωής της JLo έθετε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητα του άλλοτε εθισμένου στο αλκοόλ Άφλεκ.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι άνθρωπος που γνωρίζουν το ζευγάρι, είπε: «Ο γάμος ήταν απίστευτα συγκλονιστικός – η J.Lo ζει έναν πολύ λαμπερό τρόπο ζωής και ο ίδιος ερχόταν συχνά αντιμέτωπος με τον πειρασμό. Διακινδύνευε τη νηφαλιότητα του σε αυτό το περιβάλλον κι έτσι, έπρεπε να φύγει για να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη του – μια υποτροπή».

Σχετικά Άρθρα