Κασσελάκης: Ζητά τον απολογισμό της κοινοβουλευτικής δράσης όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

 Κασσελάκης: Ζητά τον απολογισμό της κοινοβουλευτικής δράσης όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τον απολογισμό της κοινοβουλευτικής τους δράσης έχει ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης να καταθέσουν όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η προθεσμία που έχει θέσει η ηγεσία της Κουμουνδούρου προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ερωτήσεις, παρεμβάσεις, ομιλίες, προτάσεις, θέματα που άνοιξαν, γενικότερα να καταγράψουν την συμβολή τους στην παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ακούστηκαν και γκρίνιες από κάποιους που δεν έχουν διακριθεί για την κοινοβουλευτική τους δράση για τον απολογισμό που οφείλουν να παραδώσουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Στη θερινή Κουμουνδούρου, πάντως, το βλέμμα είναι στραμμένο προς την ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου.

Ήδη συνεδρίασαν, με την συμμετοχή Κασσελάκη, τα think tanks της Ενέργειας με αυτό του Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και τα think tanks Ψηφιακής Μετάβασης με αυτό της Τεχνολογίας, ενώ οι ομάδες εργασίας που έχουν συγκροτηθεί ενόψει ΔΕΘ έχουν βάλει μπροστά τις «μηχανές» με συσκέψεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως έχει αποφασιστεί να δρομολογηθεί η επεξεργασία νομοθετικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το ιδιωτικό χρέος, την στέγη και τα ζητήματα ψυχικής υγείας.

Σχετικά Άρθρα