Σπανούλης: Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά- Παλέψαμε πολύ

 Σπανούλης: Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά- Παλέψαμε πολύ

Ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτήρισε «καταπληκτική πορεία» αυτήν που έκανε η εθνική τόσο στο Προολυμπιακό Τουρνουά όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία στα προημιτελικά σήμερα (6/8).

«Παλέψαμε πολύ, παίξαμε εκπληκτική άμυνα σχεδόν σε όλο το τουρνουά, το ίδιο και απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια. Τους πήγαμε σε ένα σκορ που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν, αλλά είναι ομάδα με πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο. Κάποιες φορές χρειάζεται κάποια μεγάλα σουτ, κάποια έξτρα πράγματα και το μομέντουμ. Το είχαμε στην πρώτη και στην τρίτη περίοδο, αλλά κάποια σουτ που εμείς χάσαμε και εκείνοι έβαλαν άλλαξαν το μομέντουμ, κάτι το μεγαλύτερο βάθος που είχαν εκείνοι ήρθε η ήττα. Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, για τη χώρα μας και που παίξαμε έναν προημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων» επισήμανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

«Εγώ δεν ήρθα για έναν χρόνο. Ήρθα και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το Ευρωμπάσκετ,» υπενθύμισε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ έστειλε μήνυμα πως «για να λείπει ένας παίκτης θα πρέπει να έχει μόνο σοβαρό πρόβλημα υγείας».

Σχετικά Άρθρα