Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι του 

 Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι του 

Ένα βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κάνει βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι του γύρω από το κάστρο Γουίνσδορ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρίγκιπας μοιράστηκε το βίντεο ο ίδιος, εμφανιζόμενος με ένα μπλε πουλόβερ και λευκό πουκάμισο από κάτω, συνδυασμένα με μαύρο παντελόνι και γυαλιά ηλίου.

Η κίνηση αυτή, όπως φαίνεται, έχει ως στόχο να προωθήσει φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, καθώς ο πρίγκιπας διανύει την απόσταση των τεσσάρων χιλιομέτρων προς τον βασιλιά Κάρολο. Το κάστρο Γουίνσδορ, που βρίσκεται σε ένα κτήμα περίπου 655 στρεμμάτων, αποτελεί ένα εκτενές βασιλικό κτήμα και η χρήση του ηλεκτρικού πατινιού βοηθά τον Ουίλιαμ να μετακινείται γρήγορα και οικολογικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέκτησε το πατίνι το 2023, ενισχύοντας έτσι την ευαισθητοποίησή του για περιβαλλοντικά ζητήματα και την ανάγκη για βιώσιμες μετακινήσεις. Το βίντεο έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό, δείχνοντας μια πιο σύγχρονη και προσιτή πλευρά του πρίγκιπα, καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας είναι γνωστός λάτρης του περιβάλλοντος, καθώς το 2020 εγκαινίασε το βραβείο Earthshot Prize για καινοτόμους προασπιστές του περιβάλλοντος που θα συμβάλουν στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Επί του παρόντος, στο Ηνωμένο Βασίλειο τα ηλεκτρικά σκούτερ μπορούν να χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικές εκτάσεις μόνο με την άδεια του ιδιοκτήτη και θεωρούνται παράνομα στους δρόμους.

Εν τω μεταξύ, ο Ουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να παρακολουθήσει αύριο, τον αγώνα της Αγγλίας με την Ελβετία στον κρίσιμο προημιτελικό των «τριών λιονταριών» για το Euro.

Σχετικά Άρθρα