Ηλεία:Φωτιά στο λυόμενο του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής -Θρήνος στην κηδεία της (εικόνες)

 Ηλεία:Φωτιά στο λυόμενο του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής -Θρήνος στην κηδεία της (εικόνες)

Πυρκαγιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά Πύργου, στην Ηλεία, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ilialive.gr,  το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.

Ηλεία: Σπαραγμός και οργή στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί», διαγράφονται στα πρόσωπα της οικογένειας και των συγχωριανών της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της. Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελείται η κηδεία της.

Συντετριμμένοι οι γονείς της και πλήθος κόσμου συνόδευσαν την ανήλικη στην τελευταία της κατοικία. Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί» διαγράφονται στα πρόσωπα όλων.

Το λευκό φέρετρο συνόδευσαν οι συγγενείς της με τον θρήνο αποτυπωμένο στα πρόσωπά τους ενώ όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για το ανήλικο κορίτσι που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, άπραγη ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Το μεσημέρι της Τρίτης (11/06/2024), ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας απήγγειλε επίσημα το κατηγορητήριο στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και τον οδήγησε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας.

Σχετικά Άρθρα