Δολοφονία 11χρονης Βασιλικής: Η μητέρα της ενημερώθηκε από τα κανάλια

 Δολοφονία 11χρονης Βασιλικής: Η μητέρα της ενημερώθηκε από τα κανάλια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η 11χρονη που αγνοείτο στην Ηλεία βρέθηκε νεκρή σε χωράφι με τραύματα από το μαχαίρι, με τον θείο του παιδιού να φέρεται να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη. Την ίδια στιγμή αίσθηση και πολλά ερωτήματα έχει δημιουργήσει η στάση της ΕΛΑΣ απέναντι στην οικογένεια της 11χρονης, καθώς η μητέρα του παιδιού ενημερώθηκε για τη δολοφονία από τα ΜΜΕ. «Είμαι 4 ώρες και δεν μου έχουν πει τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι το παιδί μου» έλεγε και ζητούσε πληροφορίες σε ζωντανή σύνδεση από τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Mega μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τη μητέρα της 11χρονης, η οποία δεν είχε ενημέρωση για τη δολοφονία. «Έχουμε τη μητέρα του κοριτσιού στο τηλέφωνο που από το πρωί ψάχνει το παιδί της. Καλησπέρα, τι να σας πω, τι έχει γίνει, τι μαθαίνετε;» ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Μου είπαν βρήκαν ένα κοριτσάκι στο χωράφι χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως αν είναι το παιδί μου νεκρό. Είμαι στην αστυνομία εδώ και τέσσερις ώρες. Κύριε Ευαγγελάτο πείτε μου γρήγορα γιατί το κινητό κλείνει από μπαταρία…» ήταν η δραματική αναφορά της μητέρας. «Ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα., Είμαι 4 ώρες και δεν μου έχουν πει τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι το παιδί μου» σημείωσε η μητέρα.

Αντίστοιχη δραματική έκκληση έκανε μιλώντας και στο «Πρώτο Θέμα»: «Είμαι στην Αστυνομία, με έχουν φωνάξει, αλλά δεν μας έχουν δώσει στοιχεία. Τώρα έμαθα ότι κάτι έχει βρεθεί, δεν ξέρω αν είναι ζωντανή. Βλέπω πολλούς αστυνομικούς αλλά δεν μου λένε κάτι».

Η ΕΛΑΣ από νωρίς το απόγευμα όχι μόνο είχε φροντίσει να ενημερώσει τα ΜΜΕ για το γεγονός ότι η 11χρονη βρέθηκε νεκρή, ταυτοποιώντας το παιδί, αλλά είχε δώσει πληροφορίες και για τον δράστη. Ωστόσο, δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει την οικογένεια που έβγαινε απελπισμένη στα κανάλια για να μάθει αν ζει το παιδί της.

Σχετικά Άρθρα