Σπηλιωτόπουλος: Η ΝΔ χρησιμοποιεί τον Κασσελάκη για να συσπειρωθεί δεξιότερα

 Σπηλιωτόπουλος: Η ΝΔ χρησιμοποιεί τον Κασσελάκη για να συσπειρωθεί δεξιότερα

Συνέντευξη στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και το Action24  παραχώρησε ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαΐου λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ανέφερε σχετικά με την επίθεση που έχει δεχτεί ο κ. Κασσελάκης από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τη ρητορική τοξικότητας, διχασμού και την προσπάθειά του να πολώσει το κλίμα που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα ότι «ο καθένας λέει ό,τι θέλει πολύ περισσότερο όταν βαδίζουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Όλα αυτά είναι για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Αν όμως δούμε την ουσία, πιστεύω ότι το κλίμα των Ευρωεκλογών είναι ένα καλό κλίμα, το οποίο ευνοεί τον διάλογο.

Από την άλλη πλευρά θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία βλέπει τον βαθμό συσπείρωσής της να μην έχει ανέβει εκεί που θα επιθυμούσε και προφανώς μέσα από μια σκληρή αντιπαράθεση, ένα σκληρό ροκ, επιχειρεί να συσπειρώσει κυρίως τον κόσμο της από τα δεξιά. Χρησιμοποιεί τον κ. Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ για να συσπειρωθεί δεξιότερα

«Αυτό το οποίο προσπαθεί να κάνει δεν είναι εύκολο κατά τη δική μου εκτίμηση διότι οι Ευρωεκλογές σήμερα είναι μια εκλογική αναμέτρηση η οποία δεν προσφέρεται ούτε για να μπουν διλήμματα για αλλαγή κυβέρνησης γιατί ξέρουμε ότι την επαύριο των Ευρωεκλογών πάλι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έχουμε. Ούτε από τη άλλη πλευρά τίθεται θέμα σταθερότητας στη χώρα. Η χώρα μας είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είτε ψηφιστεί το ένα κόμμα είτε λιγότερο το άλλο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μείνουμε, ευρωπαϊκές πολιτικές θα ακολουθούμε».

Σχετικά Άρθρα