Καταγγελία Κάτση για νέο σκάνδαλο με email:Ο Εξαδάχτυλος στέλνει πολιτικά μηνύματα σε γιατρούς από το email του ΠΙΣ (εικόνες)

 Καταγγελία Κάτση για νέο σκάνδαλο με email:Ο Εξαδάχτυλος στέλνει πολιτικά μηνύματα σε γιατρούς από το email του ΠΙΣ (εικόνες)

Μόλις μία μέρα μετά από το πρόστιμο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, μια παρόμοια, όπως φαίνεται, υπόθεση φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, καταγγέλλοντας πως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του ιατρικού συλλόγου…

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, «Μυαλό δεν βάζουν στη @neademokratia ούτε με την διαπόμπευση, ούτε με τα πρόστιμα της ΑΠΔΠΧ! Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ.@ExadaktylosAth κ πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου!».

Ο Μάριος Κάτσης στην ανάρτηση του παραθέτει φωτογραφίες με το σχετικό email.

«Καλά που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και τους θεσμούς όπως ο ΠΙΣ και συμπεριφέρονται σαν νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Εδώ προκύπτουν ερωτήματα: Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR? Πόσα #Ασημακοπούλου_gate έχει ο κ.Μητσοτάκης στις τάξεις του; Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email; Μας φέσωσαν 400χιλ€ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους.Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο Π.Ι.Σ. για ψηφαλάκια! Υ.Γ.: Η καταγγελία είναι με όνομα κ ευνόητα έχει σβηστεί», γράφει ο κ. Κάτσης.

Σχετικά Άρθρα