Επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για το sugar daddies: Απαράδεκτη, σεξιστική τοποθέτηση

 Επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για το sugar daddies: Απαράδεκτη, σεξιστική τοποθέτηση

Σκληρή επίθεση στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, επί της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή αναφορά του Δημήτρη Κουτσούμπα για sugar daddies.

«Υπέθεσα ότι ζητήσατε τον λόγο σήμερα για να ζητήσετε συγγνώμη για την απαράδεκτη, σεξιστική τοποθέτησή σας η οποία αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός αυτής της αίθουσας» είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Υπέθεσα κύριε ΓΓ ότι ζητήσατε εκτάκτως τολόγο για να ζητήσετε συγγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική τοποθέτησή σας που αποδεικνύει ότι τι ΚΚΕ είναι η πιο αναχρονιστική δύναμη εδώ μέσα. Κάθε φορά που αναδεικνύουμε τις προκαταλήψεις σας, δεν ξέρω αν πιστεύετε πως οι γυναίκες που δεν έχουν χρήματα για κάτι που θέλουν εκδίδονται, ίσως φαντασιώνεστε το σοβιετικό καθεστώς, αλλά ευτυχώς αυτά τα έλυσε η ιστορία. Φέρεστε απαράδεκτα κατά των γυναικών και δεν έχετε το θάρρος να πείτε συγγνώμη έκανα λάθος.

Σχετικά Άρθρα