Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Εκτιμούμε την καλοσύνη όλων σας (εικόνες, vid)

 Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Εκτιμούμε την καλοσύνη όλων σας (εικόνες, vid)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα, την Τετάρτη (07/02), για πρώτη φορά από τότε που ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιά. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πραγματοποίησε μια τελετή ενθρόνισης στο Κάστρο του Ουίνδσορ και παρευρίσκεται σε ένα δείπνο για τη συγκέντρωση χρημάτων από τη φιλανθρωπική οργάνωση Air Ambulance του Λονδίνου, όπου και εκφώνησε μια σύντομη ομιλία.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατά την άφιξή του στην εν λόγω φιλανθρωπική εκδήλωση είπε στους δημοσιογράφους: «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων, σας ευχαριστούμε».

Στην εν λόγω φιλανθρωπική εκδήλωση, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνάντησε και τον ηθοποιό, Τομ Κρουζ.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατανοεί πραγματικά το έργο μας»

Από την πλευρά του, ο Τζόναθαν Τζένκινς, διευθύνων σύμβουλος του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου, δήλωσε τα εξής για τον πρίγκιπα της Ουαλίας: «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατανοεί πραγματικά το έργο μας και γνωρίζει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Επίσης, ο ίδιος πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι με τη βοήθειά του, καθώς και με τη συνεχή υποστήριξη του κοινού, τα πληρώματα μας μπορούν να φτάσουν σε αυτούς που τα χρειάζονται περισσότερο – εξυπηρετώντας τους κατοίκους του Λονδίνου 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα του χρόνου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είναι μαζί μας στην εορταστική εκδήλωση του 2024».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Τζόναθαν Τζένκινς, London's Air Ambulance Charity

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Daily Mail, o πρίγκιπας της Ουαλίας υπηρέτησε ως πιλότος αεροδιακομιδής και είναι προστάτης του οργανισμού από το 2020. Το Black And White Gala συγκέντρωσε, πέρσι, πάνω από 1 εκατ. λίρες (περίπου 1,1 εκατ. ευρώ) και η φιλανθρωπική οργάνωση ελπίζει ότι η εκδήλωση θα τη βοηθήσει να αντικαταστήσει δύο ελικόπτερα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά Άρθρα