Τιτανικός: Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εξαφάνιση του υποβρυχίου πριν από 17 χρόνια

 Τιτανικός: Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εξαφάνιση του υποβρυχίου πριν από 17 χρόνια

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την επιχείρηση εντοπισμού του υποβρυχίου “Titan” το οποίο αγνοείται για πέμπτη ημέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό, και ενώ πια η ελπίδα εξανεμίζεται, οι φαν της σειράς “The Simpsons” διαπίστωσαν πως η εξαφάνιση του υποβρυχίου τους είναι γνώριμη, καθώς παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί σε επεισόδιο της σειράς πριν 17 χρόνια!

Συνεχίζοντας το σερί των απίστευτων προβλέψεων, καθώς η πιο διάσημη οικογένεια της τηλεόρασης και της σύγχρονης ποπ κουλτούρας έχει κατά το παρελθόν “δει” μερικά από τα πιο ιστορικά γεγονότα του μέλλοντος, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει ήδη viral, ο Homer Simpson και ο βιολογικός του πατέρας Mason Fairbanks είναι έτοιμοι να καταδυθούν στον βυθό για να ανακαλύψουν τον θησαυρό του ναυαγίου Piso Mojado.

Μετά από λίγη εξερεύνηση, το δίδυμο συναντά το ναυάγιο ενός τεράστιου πλοίου αλλά και ένα σεντούκι γεμάτο θησαυρό.

Ο Simpson, επικοινωνεί με τους φίλους του για να τους πει για το πολύτιμο εύρημά του, ωστόσο κατά την επιστροφή του στην επιφάνεια της θάλασσας, το υποβρύχιο του κολλάει σε έναν ύφαλο.

Ο ίδιος αρχίζει να πανικοβάλλεται όμως στην προσπάθειά του αντιλαμβάνεται πως ανάβουν οι ενδείξεις του υποβρυχίου για χαμηλό οξυγόνο, ώσπου λίγο μετά, φαίνεται να λιποθυμάει.

Ωστόσο, το επεισόδιο έχει happy ending για τον αγαπημένο χαρακτήρα κόμικ, καθώς ο ίδιος ξυπνά τρεις ημέρες αργότερα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Δείτε την “προφητεία” των Simpsons για το χαμένο υποβρύχιο:

Σχετικά Άρθρα