Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι βρήκαν στο κελί του στον Κορυδαλλό

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι βρήκαν στο κελί του στον Κορυδαλλό

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του 34χρονου, στη Ζ1 πτέρυγα των φυλακών, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

Ανακοινώσεις Πλεύρη για τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Γιαννάκος στο libre: Μορφή ιδιωτικοποίησης

Οι υπάλληλοι κατέσχεσαν το  κινητό το οποίο θα σταλεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους συνομιλούσε, ενώ ο ίδιος ο πιλότος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καθ’ομολογία συζυγοκτόνος, παραδέχτηκε ότι το τηλέφωνο ήταν δικό του, ενώ όπως είπε, του το είχε δώσει ένας άλλος κρατούμενος των φυλακών.

Ο Αναγνωστόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών για την κατοχή του τηλεφώνου. Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος έκανε μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την τιμωρία του όμως παύτηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί πουθενά μέσα στις φυλακές.

Σχετικά Άρθρα