Χιού Τζάκμαν: Υπάρχει μεγάλη μοναξιά εκεί έξω…

 Χιού Τζάκμαν: Υπάρχει μεγάλη μοναξιά εκεί έξω…

Ο Χιού Τζάκμαν αξιοποίησε τον χρόνο του την περίοδο του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κοροναϊού για να διαδώσει την ανάγκη περισσότερης στήριξης όσων αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Αυστραλός ηθοποιός προειδοποίησε ότι η επιδημία μοναξιάς «έχει φθάσει σε άλλο επίπεδο» καθώς ο κόσμος αυτοαπομονώνεται λόγω του τρόμου του κοροναϊού και κάλεσε τους Αυστραλούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν όσους βρίσκονται γύρω τους.

Ο Χιου Τζάκμαν, πρέσβης ψυχικής υγείας και ο καλύτερος φίλος του, τηλεοπτικός παρουσιαστής Γκας Βόρλαντ διοργανώνουν web σεμινάρια για να μεταφέρουν μηνύματα σύνδεσης μέσω της οργάνωσής τους Gotcha4Life.

«Έχω μάθει τόσα πολλά και σχεδιάζουμε περισσότερες συζητήσεις. Ο Γκας ήταν απίστευτος… είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να προσέξουμε στον κόσμο και στην Αυστραλία, πολύ. Τώρα, έχει φύγει σε άλλο επίπεδο. Η ανάγκη μας να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, όχι μόνο οικονομικά και σωματικά, αλλά ψυχικά αποτελεί προτεραιότητα. Υπάρχει μεγάλη μοναξιά εκεί έξω και αυτό το επιβαρύνει» είπε ο ηθοποιός.

Σχετικά Άρθρα