“Βόμβα” στην Ισπανία – Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να εγκαταλείψει τη La Liga (σ.σ. το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου) και να μετακομίσει σε άλλη λίγκα, λόγω της διαιτησίας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «SPORT» η Ρεάλ βλέπει τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας ως τον νούμερο ένα εχθρό της. Οι οπαδοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παροτρύνουν τον σύλλογο να αποχωρήσει από την ισπανική κορυφαία κατηγορία λόγω της δυσαρέσκειας με τους κορυφαίους και το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να ζητήσει άσυλο στην Bundesliga, Serie A ή Ligue 1.
Η «SPORT» τονίζει μάλιστα ότι η Ρεάλ «δεν θα σταματήσει να μελετά το ενδεχόμενο να προχωρήσει και με μια ευρωπαϊκή Super League που θα την απομακρύνει από τον Τέμπας». Αν και ο σύλλογος έχει άσχημα συναισθήματα μετά την ισοπαλία με την Οσασούνα, έχει στρέψει την προσοχή του στον δεύτερο αγώνα των playoffs του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» την Τετάρτη (19/02, 22:00).
🚨 Real Madrid are considering trying to QUIT Spanish football for another league in protest at the leadership of La Liga president Javier Tebas and biased refereeing decisions.
(Source: @SPORT) pic.twitter.com/ylaFvZ45Ck
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 17, 2025