Πάσχα: Νέο κύμα ταλαιπωρίας για τους εκδρομείς-Αυξημένη κίνηση στην Κορίνθου-Αθηνών

Επιστρέφουν σταδιακά και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από την επαρχία, με την Τροχαία να βρίσκεται σε επιφυλακή στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας. Στόχος είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, ενόψει της αυξημένης κυκλοφορίας που παρατηρείται αυτές τις ημέρες.
Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στις εθνικές οδούς το μεσημέρι της Τρίτης. Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα εισόδου στην Αθηνών-Κορίνθου και στα διόδια του Ρίου.
Οι οδηγοί ταλαιπωρούνται και από τον Ισθμό μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους και από τα τούνελ στην Κακιά Σκάλα μέχρι ΣΕΑ Μεγάρων.
Υπενθυμίζεται οτι την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας στην Αθήνα επέστρεψαν 61.786 (33.058 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 28.728 από την Αθηνών-Λαμίας). Το αντίστοιχο διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει 48.925 οχήματα.
Ενισχυμένα τα δρομολόγια πλοίων
Σήμερα, αναμένονται δεκάδες αφίξεις πλοίων στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.
Συγκεκριμένα:
12 αφίξεις στην ακτή Τζελέπη στο λιμάνι του Πειραιά (14.267 επιβάτες), 39 αφίξεις από τον Αργοσαρωνικό (15.630 επιβάτες),13 δρομολόγια στο λιμάνι της Ραφήνας (11.157 επιβάτες),
8 δρομολόγια στο λιμάνι του Λαυρίου (4.840 επιβάτες)