Επτά συλλήψεις στην Πάτρα για συμπλοκές πριν από το Προμηθέας – Περιστέρι

Επτά συλλήψεις στην Πάτρα για συμπλοκές πριν από το Προμηθέας – Περιστέρι

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/03) στην Πάτρα, πριν τον αγώνα Προμηθέας – Περιστέρι (86-70), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Greek Basketball League. Σύμφωνα με το “tempo24.news” οπαδοί των δυο ομάδων συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία της πόλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα (μεταξύ τους ένας ανήλικος ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος) πέντε από την πλευρά του Περιστερίου και δύο του Προμηθέα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και περί ναρκωτικών καθώς στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Οι έξι που κρατούνται θα περάσουν αυτόφωρο, το πρωί της Τετάρτης 26 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα