GPO: Πρώτη ΝΔ, δεύτερο ΠΑΣΟΚ, τρίτη θέση ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας-Πρόωρες εκλογές βλέπουν 6 στους δέκα

GPO: Πρώτη ΝΔ, δεύτερο ΠΑΣΟΚ, τρίτη θέση ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας-Πρόωρες εκλογές βλέπουν 6 στους δέκα

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της GPO για το FLASH TV και το Flash.gr, η Νέα Δημοκρατία αν και με απώλειες παραμένει στην πρώτη θέση με 23,4% ενώ το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 15,1%. Μεγάλη είναι και η μάχη για την τρίτη θέση, καθώς η Πλεύση Ελευθερίας, που έχει σημειώσει μεγάλη άνοδο τελευταία, και Ελληνική Λύση είναι στο 9%, με το ΚΚΕ βρίσκεται στο 7,8%.

Αρκετά πιο πίσω φαίνεται πως έχει μείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει 5,9%, ενώ η Φωνή Λογικής ξεφουσκώνει έχοντας 3,6%.

Η Νίκη παράλληλα έχει χάσει και αυτή την όποια δύναμη της, με τη δημοσκόπηση να τη δείχνει στο 2,3%.

H αδιευκρίνιστη ψήφοw, αναδεικνύεται σε σημαντικό παράγοντα σε πιθανές εκλογές καθώς ανέρχεται στο 12,1%!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η απάντηση των πολιτών για το αν οι εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη μπορούν να φέρουν εκλογές, καθώς το 58% όσων διερωτήθηκαν πιστεύει ότι αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές, ενώ μόλις το 39,8% πιστεύει ότι οι εξελίξεις δεν μπορούν να οδηγήσουν σε προσφυγή στην κάλπη νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2027.

Σημαντικές είναι και οι απαντήσεις του κόσμου για το τι είδους κυβέρνηση θέλει, καθώς το 20,7% ζητάει συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με άλλα κόμματα της Αριστεράς, γεγονός που σίγουρα θα πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα τους εμπλεκόμενους, με αυτοδύναμη ΝΔ να θέλει το 20,3%.

Μάλιστα χρήζει αναφοράς και το 18,7% του κόσμου, που θέλει κυβέρνηση συνεργασίας των κομμάτων της αριστεράς.

Σχετικά Άρθρα