Η Άννα Βίσση το ανακοίνωσε: Νέα συναυλία στο Καλλιμάρμαρο- Πότε θα γίνει

Η Άννα Βίσση το ανακοίνωσε: Νέα συναυλία στο Καλλιμάρμαρο- Πότε θα γίνει

Κατά την επίσκεψή της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια ακόμη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η γνωστή ερμηνεύτρια, που στηρίζει διαχρονικά το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη συνάντησή της με τα παιδιά της μονάδας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη συναυλία, η οποία αναμένεται να αποτελέσει ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός.

Στο πλαίσιο της σύντομης ομιλίας της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο της ογκολογικής μονάδας, για να αποκαλύψει στη συνέχεια, ότι θα τραγουδήσει στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την «ΕΛΠΙΔΑ» το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου του 2025.

«Δεν υπάρχουν λόγια να μιλήσει κανείς για όσα έχετε καταφέρει εδώ: να σώσετε χιλιάδες ζωές παιδιών» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Και θα ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά για τη γυναίκα που τα οραματίστηκε, ίδρυσε, δημιούργησε και πολέμησε για όλα αυτά: την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα και με εμπνέει. Είναι σπουδαία, αξέχαστη και το όραμα της έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά και θα συνεχίσει γιατί έχει αφήσει άξιους συνεχιστές.

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε αυτό το έργο, όλους εσάς και ειδικά τους εργαζομένους στην Μονάδα. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα γιατί σμίγω με ένα σπουδαίο Σωματείο, θα τολμούσα να πω το σπουδαιότερο αυτής της χώρας, κάτι που έχει έμπρακτα αποδειχθεί».

Ολοκλήρωσε την ομιλία της, ανακοινώνοντας τη νέα μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο. «Πέρυσι έδωσα μια συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και ευχήθηκα αυτό που έζησα εκείνη την ημέρα να σταθώ άξια και τυχερή να ξαναζήσω αυτή τη βραδιά-ορόσημο στην καριέρα μου. Δίνουμε ραντεβού ξανά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, αυτή τη φορά αγκαλιά με το ΕΛΠΙΔΑ και με την ελπίδα, σαν λέξη εννοώ και σαν έννοια», δήλωσε η Άννα Βίσση.

Στη συναυλία με αφορμή τα 51 χρόνια μουσικής πορείας της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, τον περασμένο Οκτώβριο, πάνω από 65.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών.

Σχετικά Άρθρα