Μπέος: Πολιτικοί απατεώνες προσπαθούν να καπηλευτούν τα Τέμπη- Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτάκη

Μπέος: Πολιτικοί απατεώνες προσπαθούν να καπηλευτούν τα Τέμπη- Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτάκη

Το πρωί της Δευτέρας (24/02), ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου τοποθετήθηκε τόσο για την υπόθεση των Τεμπών και τη διαμαρτυρία που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, όσο και για τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανία. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας το θέμα των Τεμπών, εξέφρασε την άποψη ότι η κινητοποίηση επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί προς ίδιον όφελος από διάφορους πολιτικούς φορείς, μεταξύ αυτών και κάποιους που, όπως ανέφερε, έχουν ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Πολιτικούς απατεώνες και ανεπάγγελτους χαρακτήρισε τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο προσπαθούν να καπηλευθούν την τραγωδία των Τεμπών και το συλλαλητήριο το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, τα βέλη του έστρεψε προς την Νέα Αριστερά, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δεν έχουν καμία δουλειά με τα Τέμπη» και πως «εκμεταλλεύονται τον πόνο και την δυστυχία για να προβληθούν».

Ακόμη ανέφερε πως την δεδομένη χρονική στιγμή «Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτάκη», ενώ αν υπήρχε πραγματική αντιπολίτευση δεν θα ήταν στην εξουσία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αφήστε την Παρασκευή τον λαό να εκφραστεί ελεύθερα», είπε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και ειδικότερα προς τα κόμματα της Αριστεράς ο δήμαρχος Βόλου.

Αναφορικά με το ουκρανικό, ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για όσους δημιούργησαν αυτόν τον πόλεμο, βάζοντας ως μπροστάρη τον Ζελένσκι, ενώ υπήρχαν συμφωνίες ετών να μην φτάσει στα σύνορα της Ρωσίας το ΝΑΤΟ, με στόχο να ξεσκίσουν στη συνέχεια την Ουκρανία και τον πλούτο της, την ίδια στιγμή που οι λαοί της Ευρώπης πεινάνε.

Ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε τον Ζελένσκι «ηθοποιό», ενώ είπε πως «ο Τραμπ έχει ξεκινήσει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά την εκλογή του».

«Μην μου πείτε πως ευθύνεται ο Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα