Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση 43χρονος- Τον μαχαίρωσε 67χρονος γείτονάς του

Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση 43χρονος- Τον μαχαίρωσε 67χρονος γείτονάς του

67χρονος μαχαίρωσε τον 43χρονο γείτονά του αργά το βράδυ της Παρασκευής (14/2), με τα κίνητρα του επεισοδίου να παραμένουν άγνωστα. Το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα στους δύο άνδρες συνέβη στην οδό Ανθουπόλεως, στην Πάτρα, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η αιτία του αιματηρού περιστατικού, όμως πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο 67χρονος είχε ενοχληθεί από τη φασαρία από το διαμέρισμα του θύματος.

Σύμφωνα με το tempo24, οι δύο άνδρες που εμπλέκονται στο επεισόδιο μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γείτονες δεν διατηρούσαν καθόλου καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Σχετικά Άρθρα