Τσελέντης: “Μη τσιμπήσετε στο ξενοδοχειακό και πολιτικό αφήγημα ότι τελειώσαμε”
![Τσελέντης: “Μη τσιμπήσετε στο ξενοδοχειακό και πολιτικό αφήγημα ότι τελειώσαμε”](https://www.libre.gr/wp-content/uploads/2023/01/tselentis-850x560.webp)
Νέα ανάρτηση από τον Άκη Τσελέντη, το πρωί της Παρασκευής (14/1) μετά την ηρεμία στην σεισμική ακολουθία της Σαντορίνης. Ο γνωστός σεισμολόγος καλεί τους ακολούθους του να μην «τσιμπήσουν» στο «ξενοδοχειακό και πολιτικό αφήγημα» ότι τελειώσαμε.
Αναλυτικά η ανάρτησή του
Θα παρατηρήσατε μια μείωση της σεισμικότητας το τελευταίο 24ωρο. Μη τσιμπήσετε στο βεβιασμένο ξενοδοχειακό και πολιτικό αφήγημα ότι τελειώσαμε. Μπορεί και μετά από πολλές ημέρες μειωμένης σεισμικότητας να έχουμε κάποιο 5ρι.
Μολονότι βέβαια δεν καταλαβαίνεται μεγάλα μεγέθη έχουμε πολλούς σεισμούς της τάξης των 3 και 2 Ρίχτερ που περνούν απαρατήρητοι. Στο διάγραμμα σας δείχνω την σεισμικότητα του τελευταίου 24ωρου.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.
(**) Τώρα είστε ποιο ασφαλείς γιατί έχετε και τη «σωστή πολεοδομία» να προτείνει τις ασφαλείς κατασκευές όπως αυτή της φωτογραφίας όπου θα φιλοξενείστε με 1500€ τη βραδιά αφού είναι φάτσα στη Καλδέρα,