Σέρρες: Συναγερμός για την αρπαγή 4χρονης από τον πατέρα της
![Σέρρες: Συναγερμός για την αρπαγή 4χρονης από τον πατέρα της](https://www.libre.gr/wp-content/uploads/2025/01/astynomia1-850x560.webp)
Συναγερμός σήμανε στις Σέρρες για την αρπαγή 4χρονης από γονιό της. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 2 Φεβρουαρίου ο πατέρας της (επ) Τσόρλου (ον) Νιλαϊ, 4 ετών, προέβη σε αρπαγή της ανήλικης, στην περιοχή των Σερρών, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.
Κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εκδόθηκε σήμερα 14/02/2025, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η Τσόρλου (ον) Νιλαϊ, 4 ετών έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μ. και 13 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
![Συναγερμός για την αρπαγή 4χρονης από τον πατέρα της στις Σέρρες](https://i1.prth.gr/images/w880/2/jpg/files/2025-02-14/arpagi.jpg)
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής missing alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.