Μυστήριο με Λιάγκα στον Ant1 – Η κίνηση που πυροδότησε νέες φήμες

Μυστήριο με Λιάγκα στον Ant1 – Η κίνηση που πυροδότησε νέες φήμες

Το βράδυ της Τρίτης, 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΝΤ1, ωστόσο η απουσία του Γιώργου Λιάγκα και της ομάδας της εκπομπής «Το Πρωινό» δεν παρέμεινε ανεπαίσθητη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η μη παρουσία του δημοσιογράφου και παρουσιαστή σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση του καναλιού του δημιούργησε ερωτήματα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την απουσία του, εκφράζοντας την απορία της: «Δεν έχει λογική να μην πάει στην πίτα του σταθμού του. Είναι ο σταθμός του. Προφανώς, κάτι άλλο υπάρχει.»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την ομάδα του, χωρίς όμως να λάβουν καμία απάντηση.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Παλιαλέξη τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος απλώς έστειλε… φιλάκια στην εκπομπή, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η απουσία του αλλά και η αινιγματική στάση του έχουν πυροδοτήσει φήμες για το τι πραγματικά συνέβη. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για προσωπική επιλογή ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που τον εμπόδισε να παραστεί.

Σχετικά Άρθρα