Φάμελλος: Τιμάμε τον γενναίο αγώνα των Ελλήνων για Ελευθερία, Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία

 Φάμελλος: Τιμάμε τον γενναίο αγώνα των Ελλήνων για Ελευθερία, Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία

«Την ώρα που οι εχθροί της δημοκρατίας και ο φασισμός απειλούν την Ευρώπη και την ώρα που συνεχίζεται η ανθρωπιστική κρίση σε Ουκρανία και Παλαιστίνη, πρέπει να υπερασπιστούμε με περισσότερο σθένος την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Ειρήνη ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης και αυταρχισμού», τόνισε, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, που κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο πεσόντων στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σήμερα τιμάμε τον γενναίο αγώνα των Ελλήνων και των Ελληνίδων για Ελευθερία, Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία.

Τιμάμε την ηρωική αντίσταση του λαού μας απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό, γράφοντας σελίδες περηφάνιας και αντίστασης.

Η 28η Οκτωβρίου δεν αποτελεί μόνο ιστορική μνήμη, αλλά και παγκόσμιο παράδειγμα για την προάσπιση των αξιών μας.

Την ώρα που οι εχθροί της δημοκρατίας και ο φασισμός απειλούν την Ευρώπη και την ώρα που συνεχίζεται η ανθρωπιστική κρίση σε Ουκρανία και Παλαιστίνη, πρέπει να υπερασπιστούμε με περισσότερο σθένος την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Ειρήνη ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης και αυταρχισμού.

Οι αξίες αυτές αποτελούν χρέος μας, παραμένουν αναλλοίωτες και καθοδηγούν τις προσπάθειές μας για μια δίκαιη και ελεύθερη κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!».

Σχετικά Άρθρα