Μητροπολίτης Φιλόθεος: Με Σαββόπουλο εξήρε τα παιδιά μετά την παρέλαση

 Μητροπολίτης Φιλόθεος: Με Σαββόπουλο εξήρε τα παιδιά μετά την παρέλαση

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και συγκίνηση ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπου επίσημοι εκπρόσωποι έδωσαν το «παρών» και εξήραν το φρόνημα των νέων.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, αναφερόμενος στα παιδιά, δήλωσε: «Ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά “πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα” και νομίζω πως σήμερα, μέσα από τη μαθητική παρέλαση, είδαμε ότι τα παιδιά γνωρίζουν για την πατρίδα και την πίστη τους και με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο διαδηλώνουν την αγάπη τους στην Ελλάδα μας».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Κώστας Γκιουλέκας, συνεχάρη τους μαθητές, λέγοντας πως «καμαρώσαμε τα παιδιά μας, την αυριανή Ελλάδα», τονίζοντας την ευθύνη όλων να παραδώσουν στις νέες γενιές μια καλύτερη και ισχυρότερη πατρίδα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, δήλωσε πως «η Θεσσαλονίκη σήμερα γέμισε χαμόγελα και λαμπερούς ορίζοντες» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, σημειώνοντας ότι «αυτά τα παιδιά είναι η αυριανή, ισχυρή Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα