Κακλαμάνης: “Κακή χημεία” μεταξύ Μητσοτάκη και Σαμαρά 

 Κακλαμάνης: “Κακή χημεία” μεταξύ Μητσοτάκη και Σαμαρά 

Στην… κακή χημεία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά απέδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης την ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις των δύο ανδρών, ένταση που, σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε οριστική ρήξη. Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο πρώην αντιπρόεδρος του σώματος σημείωσε χαρακτηριστικά, μετά και τη χθεσινή «σπόντα» του πρωθυπουργού και την αιχμηρή απάντηση του πρώην πρωθυπουργού, πως «ό,τι διημείφθη μέσω ανακοινώσεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου Αντώνη Σαμαρά, έχω να σας πω ότι εγώ πιστεύω ότι η αιτία δεν είναι ουσιαστικές πολιτικές διαφωνίες και διαφορές».

Κατά τον Ν. Κακλαμάνη αιτία είναι «η κακή χημεία στις διαπροσωπικές σχέσεις των δύο, που έχουν αναπτυχθεί. […] Και οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν επιλύονται με ανακοινώσεις των γραφείων τύπου ένθεν κακείθεν».

«Σηκώνεις το τηλέφωνο, λες έλα να σε δω, θέλω να συζητήσουμε. Τα συζητάς και βρίσκεις λύση. Αυτή είναι η άποψή μου. Συνήθως αυτός που είναι στην νούμερο ένα θέση, είναι που παίρνει και την πρωτοβουλία» σημείωσε χαρακτηριστικά, ουσιαστικά καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη να… σηκώσει το τηλέφωνο.

Σχετικά Άρθρα