Συλλυπητήρια Πούτιν σε Ερντογάν για τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης

 Συλλυπητήρια Πούτιν σε Ερντογάν για τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης

FILE PHOTO: Russian President Vladimir Putin shakes hands with Turkish President Tayyip Erdogan during a meeting on the sidelines of the Shanghai Cooperation Organization (SCO) summit in Astana, Kazakhstan July 3, 2024. Sputnik/Gavriil Grigorov/Pool via REUTERS/File Photo

Συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής των BRICS στο Καζάν της Ρωσίας. Ο Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το περιστατικό τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία, όπου υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. “Καταδικάζουμε τέτοιες πράξεις”, σημείωσε ο Πούτιν.

Συνεχίζοντας, ο Πούτιν είπε ότι “θα συζητήσουμε σήμερα τρόπους βελτίωσης των εμπορικών σχέσεων. Η Ρωσία είναι αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου για την Τουρκία. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον κόμβο φυσικού αερίου στην Τουρκία, θα ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή ενεργειακή ασφάλεια”.

Ο Ερντογάν από τη μεριά του ανέφερε ότι υπάρχουν 4 νεκροί και 14 τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Ρώσο πρόεδρο για τα συλλυπητήριά του.

“Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να ξεπεράσουμε τα προβλήματα στις τραπεζικές συμφωνίες μεταξύ των χωρών μας”, συνέχισε ο Ερντογάν.

Σχετικά Άρθρα