Καμένα Βούρλα: Το χρυσό δαχτυλίδι και τα 10.000 ευρώ κάτω από την κουβέρτα-Σκληρή στάση η 50χρονη

 Καμένα Βούρλα: Το χρυσό δαχτυλίδι και τα 10.000 ευρώ κάτω από την κουβέρτα-Σκληρή στάση η 50χρονη

Σκληρή είναι η στάση που κρατά η 50χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία της 84χρονης στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα. Μπορεί η ίδια να μην αποκαλύπτει τίποτα στους αστυνομικούς που την ανακρίνουν, όμως υπάρχουν αρκετά στοιχεία σε βάρος της, που είχαν ως αποτέλεσμα την προσαγωγή της.

Η 84χρονη εντοπίστηκε νεκρή στις 12 Οκτωβρίου. Τότε την βρήκε νεκρή συγγενής της, ο οποίος την έψαχνε από την προηγούμενη μέρα, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί τότε την εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος σε μικρή απόσταση από την πόρτα του σπιτιού της. Η 84χρονη έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη ενώ στο σπίτι υπήρχαν πατημασιές και κηλίδες αίματος.

Ο θάνατος της 84χρονης προσδιορίστηκε χρονικά μεταξύ 11:00 – 13:00 το μεσημέρι της 11ης Οκτωβρίου. Κάμερα έχει καταγράψει την 50χρονη κοντά στον τόπο του εγκλήματος μεταξύ 11:10 και 12:50. Η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι της 84χρονης στις 11:15 για να της πάει κάποια ψώνια κι έφυγε στις 11:45.

Παράλληλα, γνωρίζουν ότι τα παπούτσια που φαίνεται να φορά όταν βρίσκεται κοντά στο σπίτι της 84χρονης, τα φορά και σε φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της και ταιριάζουν με τα ματωμένα πελματικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Σε ερώτηση των αστυνομικών πού είναι τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε όταν πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει πού βρίσκονται και ότι μάλλον της τα έκλεψαν.

Η 84χρονη συνήθιζε να αφήνει ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματός της, βάζοντας μια παντόφλα μεταξύ κάσας και πόρτας για να μην κλείνει. Όταν πήγαν οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά. Δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης, η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, αλλά το κλειδί ήταν πάνω στην κλειδαριά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα οι αστυνομικοί η ηλικιωμένη είχε περίπου 10.000 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει στην ντουλάπα της, κάτω από μία κουβέρτα. Φορούσε επίσης ένα χρυσό ανδρικό δαχτυλίδι, που άνηκε στον σύζυγό της, ο οποίος είχε πεθάνει πριν από δέκα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα