Ο Τραμπ αφιέρωσε 12 λεπτά σε προεκλογική του ομιλία στα… προσόντα θρυλικού Αμερικανού γκόλφερ (vid)

 Ο Τραμπ αφιέρωσε 12 λεπτά σε προεκλογική του ομιλία στα… προσόντα θρυλικού Αμερικανού γκόλφερ (vid)

Σάλο προκάλεσε το νέο παραλήρημα του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, όπου αποθέωσε τα… προσόντα του αείμνηστου θρύλου του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ. Όπως είπε είχε μεγάλη πέραση στις γυναίκες, λόγω του μεγέθους τους!

Συγκεκριμένα, ανεβασμένος στο βήμα στο Latrobe, τη γενέτειρα του γκόλφερ ο Τραμπ κατανάλωσε τουλάχιστον 12 λεπτά για να μιλά για τον ανδρισμό του Πάλμερ.  «Ο Άρνολντ Πάλμερ ήταν… άντρας. Και το λέω αυτό με όλο το σεβασμό προς τις γυναίκες, και αγαπώ τις γυναίκες. Αλλά αυτός ο τύπος, είναι ένας τύπος που ήταν όλος άντρας. Αυτός ο άνδρας ήταν δυνατός και σκληρός», είπε ο Τραμπ.

«Και αρνούμαι να το πω», συνέχισε ο Τραμπ, πριν πει αυτό που φάνηκε… ανήμπορος να αποφύγει να πει: «Αλλά όταν έκανε ντους με τους άλλους επαγγελματίες, βγήκαν από εκεί – είπαν «Ω, Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο»».

Ο Τραμπ και το πλήθος γέλασαν πριν συμπληρώσει: «Έπρεπε να το πω. Έχουμε γυναίκες που είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένες εδώ, αλλά συνηθίζουν να κοιτάζουν τον Άρνολντ».

Καθώς ολοκλήρωσε το τμήμα της ομιλίας που αφορούσε τον Πάλμερ, ο Τραμπ πρόσθεσε: «Και έπρεπε να σας πω το κομμάτι του ντους, γιατί είναι αλήθεια. Τι μπορώ να σας πω; Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς».

Η συζήτηση για τον Πάλμερ γρήγορα μετατράπηκε σε επαίνους για την αθλητικότητα του γκολφέρ, με τον Τραμπ να προσθέτει: «Δεν είχε χρήματα, είχε πολύ ταλέντο και πολλούς μυς – ήταν ένας δυνατός τύπος».

Αφού μίλησε αρκετά για την παιδική και επαγγελματική ηλικία του Πάλμερ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος εξήγησε ότι έγινε φίλος του όταν ο αείμνηστος γκόλφερ ήταν 69 ετών. Ο Τραμπ μοιράστηκε με ενθουσιασμό ότι όταν ο Πάλμερ ήταν 75 ή 76 ετών, μπορούσε να χτυπήσει την μπάλα πιο μακριά από τον επαγγελματία.

Ενοχλημένη η οικογένεια του θρύλου του γκολφ

«Υπάρχουν άλλα πράγματα για τον πατέρα μου, στα οποία ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν προτιμότερο να επικεντρωθεί», δήλωσε η Πέγκυ Πάλμερ, η κόρη του Πάλμερ στη βρετανική εφημερίδα The Independent, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της ομιλίας για τα ευμεγέθη γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ. 

«Δεν υπάρχουν πολλά να πω. Δεν είμαι πραγματικά στενοχωρημένη για αυτά που άκουσα», τόνισε η Πάλμερ, αυτή τη φορά στο Associated Press. «Νομίζω ότι ήταν μια κακή επιλογή για να τιμήσει κανείς τη μνήμη του πατέρα μου, αλλά τι να κάνουμε;» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα