Νέο βίντεο από την εξόντωση Σινουάρ- Κάμερα στρατιώτη καταγράφει την ανταλλαγή πυρών

 Νέο βίντεο από την εξόντωση Σινουάρ- Κάμερα στρατιώτη καταγράφει την ανταλλαγή πυρών

Την Τετάρτη 16/10 στελέχη του 450ου Τάγματος Πεζικού του Ισραηλινού Στρατού ήρθαν αντιμέτωπα με τον ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, και δύο ακόμη μαχητές, στην περιοχή Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Μετά από πολλές ώρες έντονης ανταλλαγής πυρών, οι Ισραηλινοί στρατιώτες κατάφεραν να εξοντώσουν τον Σινουάρ, γνωστό ως «χασάπη της Χαν Γιουνίς». Το ισραηλινό «Κανάλι 12» μετέδωσε αποκαλυπτικά πλάνα, τα οποία καταγράφηκαν από έναν στρατιώτη του 450ου Τάγματος Πεζικού.

Σε αυτά, απεικονίζεται η σύγκρουση μεταξύ των Ισραηλινών στρατιωτών και του Σινουάρ με τους μαχητές της Χαμάς, ενώ καταγράφεται και η στιγμή που ένα ισραηλινό τανκ χτυπάει με καταστροφική βολή το κτίριο όπου κρυβόταν ο Σινουάρ.

Θυμίζουμς πως ο Γιαχία Σινουάρ τραυματίστηκε σοβαρά από τα βλήματα του ισραηλινού τανκ, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από mini drone, το οποίο στη συνέχεια επέτρεψε σε ελεύθερο σκοπευτή να εξοντώσει τον ηγέτη της Χαμάς, με θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο όπως έδειξε η νεκροψία ήταν κυριολεκτικά η χαριστική βολή.

Σχετικά Άρθρα