Νέα ανάρτηση Ζαραλίκου σχετικά με την μήνυση που του υπέβαλλε ο Ανδρουλάκης

 Νέα ανάρτηση Ζαραλίκου σχετικά με την μήνυση που του υπέβαλλε ο Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο stand-up comedian μέσω μιας ανάρτησής του. Ήδη από νωρίς με ανάρτησή του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είχε κάνει ένα τύπου κουίζ στα social media γράφοντας

«Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα, ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον…
«Κολομβία;
Μεγάλη Βρετανία;
Νιγηρία
Live your myth in Greece;».

Αργότερα ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επέστρεψε με νέα του ανάρτηση αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός που κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Στην ανάρτησή του παράθεσε και το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου».

zaralikos-tweet_bfc11.jpg

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε βίντεο όπου άφηνε αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη για την υπόθεση Predator.

«Για ποιο λόγο έκανε το ΠΑΣΟΚ εκλογές; Γιατί ο αρχηγός, ο πρόεδρος ο Ανδρουλάκης, κρίθηκε ακατάλληλος, ανεπαρκής λέγανε πολλοί. Γιατί ήταν ανεπαρκής; Κρίθηκε ανεπαρκής γιατί όπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός της χώρας τον παρακολουθούσε με Predator για να ξέρει όλα τα μυστικά του άρα πώς μπορεί να κάνει αντιπολίτευση» είπε στο βίντεο ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ ωστόσο επισημαίνουν ότι η μήνυση αφορά σε υβριστικό tweet και όχι στα σατιρικά βίντεο κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχετικά Άρθρα