Κασσελάκης: Συνάντηση την Τετάρτη με εθελοντές στα νέα του γραφεία

 Κασσελάκης: Συνάντηση την Τετάρτη με εθελοντές στα νέα του γραφεία

Συνάντηση με εθελοντές θα έχει ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Τετάρτης (23/10), στα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο. Πρόκειται για εθελοντές που δήλωσαν διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα της υποψηφιότητάς του, το odikosmassyriza.gr.

Στη συνάντηση θα απαντήσει σε ερωτήσεις των εθελοντών, όπως έχει πράξει και με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με συνεργάτες του. Το μισθωτήριο είναι σε ισχύ έως την ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

«Η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη χαρά να συναντηθεί με τους εθελοντές που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο https://odikosmassyriza.gr/ στα γραφεία του στον Ταύρο, στην διεύθυνση Κυδωνίων 2-4.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους εθελοντές και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, όπως έχει πράξει και με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της Κουμουνδούρου».

Σχετικά Άρθρα