Φάμελλος: Διεκδικώ συνομιλία και με άλλα κόμματα

 Φάμελλος: Διεκδικώ συνομιλία και με άλλα κόμματα

«Ήρθε η ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει σελίδα» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤΝews.Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα σχέδια για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει σοβαρός και αξιόπιστος» επισήμανε ο κ. Φάμελλος και σημείωσε ότι ο ίδιος μπορεί να συμβάλλει σε αυτό καθώς το απέδειξε, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Πολλές φορές η πολυφωνία γίνεται παραφωνία» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα «μπορεί να έχει ενιαία φωνή και αυτό το απέδειξε». Παράλληλα, όπως είπε, ο κόσμος θέλει προοδευτική διέξοδο για τη χώρα.

Mιλώντας για την υποψηφιότητά του τόνισε ότι θα πρέπει να κλείσει μέχρι την Πέμπτη και η υποβολή υποψηφιοτήτων, αλλά με βάση τα τυπικά χαρακτηριστικά, δηλαδή την κατάθεση των στοιχείων που ορίστηκαν ως προϋποθέσεις για έγκριση της υποψηφιότητας από τα όργανα του κόμματος, δηλαδή της δήλωσης Πόθεν έσχες και των υπογραφών

Σχετικά Άρθρα