Τέλη κυκλοφορίας 2025: Δεν θα δοθεί παράταση για την πληρωμή τους

 Τέλη κυκλοφορίας 2025: Δεν θα δοθεί παράταση για την πληρωμή τους

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε ο ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστος Δήμας, για την προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και τη νέα διαδικασία μέσω myCar.

«Δεν θα υπάρξει παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας» διαμήνυσε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστος Δήμας, προειδοποιώντας τους ασυνεπείς πως θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα εάν δεν εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «δεν θα υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των τελών».

«Μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2024 θα πρέπει όλοι να αποπληρώσουν»

Ειδικότερα μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, o υφυπουργός τόνισε:

«Ψηφίσαμε πριν 3 μήνες την αλλαγή της διαδικασίας όσον αφορά στα τέλη κυκλοφορίας. Όλοι οι κάτοχοι αυτοκίνητων μέσω του myCar της ΑΑΔΕ θα δουν τα τέλη κυκλοφορίας σε λίγο καιρό. Δεν θα υπάρχει παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και αυτό το λέω κατηγορηματικά. Μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2024 θα πρέπει όλοι οι κάτοχοι αυτοκίνητων να αποπληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Αν για οποιανδήποτε λόγο δεν το κάνουν αυτό, τον Ιανουάριο θα πρέπει να καταβάλουν το 25%, εάν δεν το κάνουν ούτε τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο θα αυξηθεί στο 50%. Δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις τιμές των τελών».

Σχετικά Άρθρα