Κύκλοι Κασσελάκη: Νοίκιασε γραφεία αλλά μόνο για τον προεκλογικό αγώνα αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ- “Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν”

 Κύκλοι Κασσελάκη: Νοίκιασε γραφεία αλλά μόνο για τον προεκλογικό αγώνα αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ- “Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν”

Μία ημέρα μετά τον νέο θόρυβο που προκλήθηκε εντός του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω πληροφοριών ότι ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία 1.500 τ.μ. στην οδό Πειραιώς, κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην πρόεδρο του κόμματος επιβεβαίωσαν τα σχετικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να εξετάζει ένα εναλλακτικό σχέδιο (plan B) σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ανατρέψει τον αποκλεισμό του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό, φέρεται να έχει ενοικιάσει γραφεία στην οδό Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου με Καλλιθέα, όπου σκοπεύει να εγκαταστήσει όλη την ομάδα του.

Τι απαντούν κύκλοι του Κασσελάκη

Όπως σημειώνουν, πρόκειται για έναν χώρο 1500 τμ., που δεν θα αποτελέσει μόνο το πολιτικό του γραφείο, αλλά εκεί θα εργάζονται και συνεργάτες του, καθώς και εθελοντές που θα αναλάβουν δράση για να τρέξουν την καμπάνια του.

Στο πλαίσιο αυτό, το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου επιβεβαιώνει σήμερα, Κυριακή (20/10.) ότι ο κ. Κασσελάκης «νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

Με βάση τους ίδιους κύκλους, «στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη, το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

«Η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται.

Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Σχετικά Άρθρα