Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα- Το εύρημα στην καρδιά

 Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα- Το εύρημα στην καρδιά

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Αν και οι πρώτες ενδείξεις επιβεβαιώνουν ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, αυτό δεν φαίνεται να είναι η πλήρης αιτία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του Alpha από την ιατροδικαστική έρευνα φέρεται ότι έχει εντοπιστεί ένα εύρημα στην καρδιά του, και υπάρχουν υπόνοιες για πιθανή καρδιομεγαλία, οι αιτίες της οποίας θα διερευνηθούν περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται πως αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις αιτίες θανάτου.

Τι είναι η καρδιομεγαλία;

Η καρδιομεγαλία, ή αλλιώς μεγαλοκαρδία, αποτελεί μια κατάσταση στην οποία η καρδιά είναι διευρυμένη. Η πάθηση αυτή προκύπτει όταν η καρδιά δεν καταφέρνει να αντλήσει αποτελεσματικά το αίμα, οδηγώντας έτσι σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Αν και η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου, οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται συνεχή φαρμακευτική υποστήριξη. Κάποια από τα πιο κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, πρήξιμο στα πόδια, αυξημένο μέγεθος της κοιλιάς, αύξηση του σωματικού βάρους και έντονη κόπωση.

Σχετικά Άρθρα