Παπαχρήστος στα “Νέα”: Τα “μπαρμπάδια” και το “γνωστό τρολ” των “kasselistas”- Όσα συνέβησαν έξω από την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

 Παπαχρήστος στα “Νέα”: Τα “μπαρμπάδια” και το “γνωστό τρολ” των “kasselistas”- Όσα συνέβησαν έξω από την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία EUROKINISSI/ από το Newsit

Όσα συνέβησαν έξω από την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, όπου διεξάγονταν το περασμένο Σάββατο η συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ -με τα γνωστά έκτροπα- για την επιβεβαίωση του αποκλεισμού της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, περιέγραψε στη στήλη του στην εφημερίδα “Τα Νέα” ο Γιώργος Παπαχρήστος. Έχοντας, προφανώς, καλή πληροφόρηση από δημοσιογράφους και άλλους που δέχθηκαν προπηλακισμούς, απειλές και ύβρεις από έναν μικρό αριθμό “kasselistas” που προκάλεσαν αναταραχή, ενώ τα μέλη του οργάνου που πρόσκεινται στον έκπτωτο πρόεδρο δεν είχαν εισέλθει στη συνεδρίαση για να μην δημιουργηθεί απαρτία.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρεται, μάλιστα, σε “γνωστό τρολ” -όπως γράφει- που πρωταγωνίστησε στους προπηλακισμούς κατά δημοσιογράφων.

Όσα γράφει η στήλη “Στίγμα” στην εφημερίδα “Τα Νέα”

Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Κάτι οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, κάτι η υπέροχη Εθνική Ελλάδας, κάτι τα πανηγύρια στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ, μου είχε διαφύγει εντελώς ότι «η δημοκρατία αντεπιτίθεται». Ευτυχώς, μου ήρθε πρωί πρωί στο κινητό χθες η σχετική πληροφορία και αποφάσισα να οργανωθώ, προκειμένου, ως αγνός αριστερός αγωνιστής, να πάρω μέρος στην «αντεπίθεση». Φυσικά στο πλευρό των δημοκρατικών δυνάμεων. Νιώθοντας κάπως σαν στον ισπανικό εμφύλιο, φόρεσα το δίκοχο του αγωνιστή, ζώστηκα νοερά μπαλάσκες, πήρα και το όπλο ανά χείρας και βγήκα στον δρόμο. Αλλά, φευ, δεν είδα κανένα να είναι έτοιμος να πλαισιώσει τον αγώνα όλων ημών των προοδευτικών ανθρώπων του τόπου, που θέλουμε να αντεπιτεθούμε ενάντια στα αντιδημοκρατικά σχέδια του ντόπιου και ξένου κατεστημένου.

Θα κάνω λιγάκι υπομονή ακόμη, και ως τότε θα ξαναπαρακολουθήσω (να το εμπεδώσω, βρε αδερφέ, για τις ανάγκες του αγώνα) το βιντεομήνυμα που μας έστειλε ο έκπτωτος πρόεδρος Κασσελάκης, ενημερώνοντας όλους εμάς τους δημοκράτες αντιφασίστες ότι «η δημοκρατία (επιτέλους) αντεπιτίθεται».

Πριν από αυτό, ο έκπτωτος, που του έχει κολλήσει στο μυαλό ότι θα πάει στο Συνέδριο και θα ανατρέψει την απόφαση για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές, και θα την ανατρέψει, μας καλεί να γεμίσουμε τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες «είμαι εδώ». Φιλόδοξο. Πρώτον, πού να βρεθούν οι «χιλιάδες». Και δεύτερον, ακόμη και αν βρεθούν, πρέπει να πραγματοποιηθεί Συνέδριο για να δηλώσουν «είμαι εδώ». Και δεν το βλέπω…

Το μεροκάματο των τρολ

Δεν μιλάω στον αέρα, όχι. Το Σάββατο στο ξενοδοχείο όπου συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο έκπτωτος κατάφερε να στείλει καμιά 15αριά φανατικά «μπαρμπάδια», όλοι τους θείες και θείοι. Ούτε έναν νεολαίο. Και έγινε και η «ζημιά», από ένα τυχαίο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, περιστατικό. Οπως αποδείχθηκε, οι περισσότεροι από αυτούς είχαν μια «ειδική» σχέση με τον έκπτωτο πρόεδρο της καρδιάς τους. Είναι τρολ του Διαδικτύου, που τον στηρίζουν!!

Η ταυτότητα ενός εξ αυτών αποκαλύφθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων που δημιουργούνταν συνεχώς έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, ενώ καθυστερούσε η σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη πλειοψηφία. Μία από τις κυρίες που ωρύονταν έκανε εκείνη την ώρα ανάρτηση στο Χ, κατονομάζοντας (κατά τα πρότυπα Πολάκη) δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να καλύψουν το γεγονός. Η ανάρτηση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αναπαράχθηκε από άλλους κασσελολογαριασμούς, σε σημείο οι δημοσιογράφοι να απευθυνθούν στον επιτελάρχη του Κασσελάκη, Καπνισάκη, απαιτώντας την άμεση απόσυρση των αναρτήσεων. Διαφορετικά, θα προσέφευγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον εισαγγελέα. Εκείνος είναι άγνωστο τι έπραξε, το θέμα είναι ότι ένα τρολ, που εμφανίζεται στο Twitter ως Eva, μια ηλικιωμένη κυρία εξ αυτών που φώναζαν, και πρωταγωνιστούσε μάλιστα, πλησίασε τους δημοσιογράφους, ζήτησε… συγγνώμη, παρακάλεσε να θεωρηθεί λήξαν το θέμα και να μην προχωρήσουν στις ενέργειες που είχαν αποφασίσει!..

Αυτοαποκαλύφθηκε, δηλαδή. Λίγο αργότερα, βέβαια, «έπαιξε» σε αρκετά βίντεο, επιτιθέμενη κατά μελών της Κεντρικής Επιτροπής με βαρύτατους χαρακτηρισμούς…

Το μεροκάματο να βγαίνει – το έλεγαν και οι αρχαίοι…

Σχετικά Άρθρα