Κασσελάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την ομιλία στην πλατεία Κολοκοτρώνη

 Κασσελάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την ομιλία στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να δώσει την πρώτη του δημόσια ομιλία στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, μπροστά στην παλιά Βουλή, στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Στον ίδιο χώρο είχαν πραγματοποιήσει τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Παύλος Γερουλάνος, όταν ήταν υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Τα αιτήματα στον Δήμο

Το πρώτο αίτημα Κασσελάκη για την ομιλία του εστάλη προς τον Δήμο Αθηναίων, κατά πληροφορίες, μέσω δικηγόρου, ως αίτημα του «προέδρου και υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά δεν απαντήθηκε από τον κ. Δούκα.

Μεσολάβησαν κι άλλα αιτήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτό που ικανοποιήθηκε τελικά, να έχει υποβληθεί από ομάδα υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς να δηλώνεται καμία ιδιότητά του.

Υπενθυμίζουμε πως η ομιλία Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν την νέα εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα, στον Πειραιά, με σημαντικές προσωπικότητες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού.

Σχετικά Άρθρα