Κασσελάκης:Σχεδόν 10.000 εγγραφές και 2.172 εθελοντές στην πλατφόρμα “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ”

 Κασσελάκης:Σχεδόν 10.000 εγγραφές και 2.172 εθελοντές στην πλατφόρμα “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ”

Η νέα πλατφόρμα υποστήριξης του Στέφανου Κασσελάκη, με την ονομασία «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε εντυπωσιακή εκκίνηση, συγκεντρώνοντας 9.387 εγγραφές πολιτών μέσα στις πρώτες 18 ώρες από την έναρξή της. Παράλληλα, 2.172 εθελοντές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας δήλωσαν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν ενεργά την υποψηφιότητά του. Η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιήθηκε με αυστηρά μέτρα ελέγχου, αποτρέποντας τις προσπάθειες trolls και ατόμων που χρησιμοποίησαν ψεύτικους αριθμούς τηλεφώνων.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στις κομματικές διαδικασίες ενόψει του κρίσιμου Συνεδρίου του κόμματος. Παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», προσκαλώντας όσους το επιθυμούν να εκφράσουν τη βούλησή τους για το μέλλον του κόμματος και να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, εγγραφόμενοι στις τοπικές Οργανώσεις Μελών (ΟΜ).

Στην πλατφόρμα της νέας ιστοσελίδας, το κεντρικό σύνθημα «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του Κασσελάκη να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, παραμένοντας στο πολιτικό προσκήνιο με το μήνυμα «Είμαι εδώ».

Η εγγραφή στην πλατφόρμα απαιτεί ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απαντήσουν αν είναι ήδη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αν επιθυμούν να γίνουν εθελοντές.

Με την υποστήριξη να αυξάνεται και την πολιτική αναμέτρηση να κορυφώνεται, οι επόμενες μέρες αναμένονται καθοριστικές για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ρόλο του Στέφανου Κασσελάκη στο κόμμα.

Σχετικά Άρθρα