Γιαννακοπούλου: Αν ήμουν πρόεδρος θα έκανα Συμβούλιο με όλους τους υποψήφιους- Υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 και της επέκτασης της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές

 Γιαννακοπούλου: Αν ήμουν πρόεδρος θα έκανα Συμβούλιο με όλους τους υποψήφιους- Υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 και της επέκτασης της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές

Βουλή, Ολομέλεια: Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργού Επικρατείας «Επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των Κυβερνητικών Οργάνων και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης», στην Αθήνα, στις 6 Αυγούστου, 2019

Βγήκαμε σοφότεροι και το ΠΑΣΟΚ πιο ενωμένο και πιο δυναμωμένο, σχολίασε στον Αθήνα 9,84 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, αναφερόμενη στην τρίμηνη προεκλογική διαδικασία στην οποία συμμετείχε.

«Βγήκαμε πιο σοφοί από την προεκλογική διαδικασία και το ΠΑΣΟΚ πιο ενωμένο και πιο δυναμωμένο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως όλοι μας, πήραμε το μήνυμα της κάλπης».
Όλα τα στελέχη και τα μέλη έχουν τη θέση τους και την άποψή τους. Δεν με αφορά η συμμετοχή σε κάποιο όργανο
«Αν εγώ ήμουν πρόεδρος θα δημιουργούσα ένα Συμβούλιο– κέντρο παραγωγής πολιτικής με τη συμμετοχή και όλων των συνυποψηφίων μου ώστε να παράγουμε πολιτική από κοινού. Εγώ δεν ζητάω κάτι από τον πρόεδρο.
Ο κ. Ανδρουλάκης θα αποφασίσει ό,τι πιστεύει με τη νομιμοποίηση που έχει. Ο δρόμος περνάει μέσα από τη σύνθεση και τις προτάσεις όλων μας. Όλα τα στελέχη και τα μέλη έχουν τη θέση τους και την άποψή τους. Δεν με αφορά η συμμετοχή σε κάποιο όργανο. Θεωρώ ότι οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται μέσα από τις διαδικασίες ενός οργανωμένου κόμματος γιατί έτσι λειτουργούν τα δημοκρατικά κόμματα, έτσι λειτουργούσε πάντα το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να λειτουργήσουμε μέσα από τη λειτουργία των οργάνων. Δεν με αφορούν οι θέσεις».
Τόνισε ακόμα ότι:
«Πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση του άρθρου 16. Είμαι υπέρ των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Όπως είμαι υπέρ και της διεύρυνσης της επιστολικής ψήφου. Από εκεί και πέρα, θα συζητήσουμε στα όργανα, θα ληφθεί απόφαση και θα ακολουθήσω την απόφαση της πλειοψηφίας».

Σχετικά Άρθρα