OPEN: Οι πληροφορίες για ναυάγιο (;) στην πώληση και τα δυσοίωνα σενάρια

 OPEN: Οι πληροφορίες για ναυάγιο (;) στην πώληση και τα δυσοίωνα σενάρια

Φουντώνουν τα δυσοίωνα σενάρια για το μέλλον του Open στο περιθώριο του «ναυαγίου» (προσωρινό; Μόνιμο; ) των προηγούμενων ημερών για την πώληση του σταθμού στον επιχειρηματία Μάριο Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι δύο πρωινές εκπομπές του σταθμού, δηλαδή το «Ώρα Ελλάδος» με τους Στάθη – Κολοκυθά και το «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη προκειμένου να καταργηθεί η βάρδια των τεχνικών για εξοικονόμηση χρημάτων και να διατηρηθεί ανοιχτή μόνο μια οκτάωρη βάρδια που θα περιλαμβάνει τη μετάδοση των τριών δελτίων ειδήσεων, του μεσημεριανού στις 13:00, του απογευματινού στη νοηματική γλώσσα και του κεντρικού στις 18:45.

Το Open διέψευσε κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτι το οποίο τουλάχιστον ως φήμη είχε ακουστεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Προς το παρόν τίποτα δεν αλλάζει και συνεχίζουν τόσο οι ενημερωτικές όσο και οι ψυχαγωγικές εκπομπές που είναι ήδη στον «αέρα».

Την ίδια στιγμή αναζητούνται λύσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου το κανάλι να πορευτεί αξιοπρεπώς μέχρι να δοθεί οριστική λύση όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς και τη χρηματοδότησή του.

Σχετικά Άρθρα